νοικιαζομενα διαμερισματα κυπαρισσια - AN OVERVIEW

νοικιαζομενα διαμερισματα κυπαρισσια - An Overview

νοικιαζομενα διαμερισματα κυπαρισσια - An Overview

Blog Article

Η τοποθεσία του καταλυματος είναι καταπληκτική. Πολύ ευγενική η οικοδέσποινα. Άνετο δωμάτιο, καταπληκτικό μπαλκόνι

Περιορίστε την αναζήτηση συμπληρώνοντας τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης για να δείτε ακριβώς την τιμή.

Το κοινό κυπαρίσσι συναντάται σε δύο βασικές παραλλαγές, στο αρσενικό κυπαρίσσι και στο θηλυκό κυπαρίσσι.

Το κλάδεμα πρέπει να γίνεται κατά τη διάρκεια της περιόδου ύπνου, συνήθως τους χειμερινούς μήνες. Είναι σημαντικό να αφαιρούνται τυχόν νεκρά ή άρρωστα κλαδιά καθώς και τυχόν κλαδιά που διασταυρώνονται ή τρίβονται μεταξύ τους.

Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε κάπου παραδοσιακά στα Κύθηρα.

Το κοινό ή αειθαλές κυπαρίσσι είναι ένα κωνοφόρο δέντρο που συναντάμε σε πολλές περιοχές της νότιας Ελλάδας να φυτρώνει μόνο του, ιδανικά προσαρμοσμένο στο κλίμα πολλών μεσογειακών χωρών όπως της Κύπρου, του Λίβανου και της Ιταλίας.

Εδώ κάπου θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η περιοχή στο Να σφύζει από κόσμο!

Το νησί είναι στη μεγαλύτερη έκτασή του ορεινό και διασχίζεται από την οροσειρά Αθέρα (Πράμνος). Τα περισσότερα χωριά είναι ορεινά και μεγάλο μέρος του νησιού έχει πλούσια βλάστηση.

Το Κυπαρίσσι είναι κτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Κύφαντα, (σημερινή Παλαιόχωρα), γνωστή για τα πηγαία νερά της, εξού και η δεύτερη ονομασία του «Βρύση».

Ιδανικός προορισμός για αυτούς που ψάχνουν ήσυχες και ήρεμες διακοπές μακρυά από φασαρία.

Σε αυτόν τον ολοκληρωμένο οδηγό, θα εξερευνήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το μεγαλοπρεπές δέντρο, από την ιστορία και την πολιτιστική του σημασία μέχρι τα πρότυπα ανάπτυξής του και τον οικολογικό του ρόλο. Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από σήμερα – Πότε το φαινόμενο χτυπά την Αττική

Ο οικισμός έχει κτιστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται από τους πειρατές, οι οποίοι λεηλατούσαν της ακτές της Πελοποννήσου. Αργότερα, όταν δεν υπήρχε, πλέον κίνδυνος, δημιουργήθηκαν οι παραθαλάσσιοι οικισμοί Παραλία και Μητρόπολη.

Οι ρίζες του κοινού κυπαρισσιού δεν πάνε click here πολύ βαθιά και δεν δημιουργούν προβλήματα σε θεμέλια σπιτιών σε τοίχους και φράχτες.

Report this page